Паспортизація водних об’єктів Тернопільської області

02/07/2024

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області проводить паспортизацію водних об’єктів для їх впорядкування та охорони.

Так, станом на 01.07.2024 здійснено обстеження гідротехнічних споруд та топографічну зйомку земельних ділянок водного фонду для виготовлення паспортів водних об’єктів:

1. Ставок площею водного плеса 10,9305 га, який розташований за межами села Костянтинівка на території Великобірківської селищної ради Тернопільського району Тернопільської області.

2. Ставок площею водного плеса 3,9260 га, який розташований за межами населеного пункту села Будилів на території Козівської селищної ради Тернопільського району Тернопільської області.

3. Ставок площею водного плеса 1,2573 га, який розташований за межами населеного пункту села Будилів на території Козівської селищної ради Тернопільського району Тернопільської області.

Ці роботи включали контрольні проміри глибин ставка та візуальне обстеження гребель і водоскидних споруд, що дозволяє забезпечити належний стан водного об’єкта.