Діяльність Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області

21/06/2024

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області активно працює над поліпшенням гідротехнічних споруд на території області. Кожна дільниця виконує важливу роль у забезпеченні стабільності водних систем та запобіганні можливим негативним наслідкам.

  • Чортківська дільниця

Працівники Чортківської дільниці займаються ремонтом гідротехнічної споруди на міжгосподарському меліоративному каналі 6К-13, який є частиною осушувальної системи “Серет”. Ця система, розташована на території Білобожницької громади, та є важливою для підтримки водного балансу в регіоні.

  • Борщівська дільниця

У селі Стрілківці, що належить до Борщівської об’єднаної територіальної громади, Борщівська дільниця проводить ремонтні роботи на каналі 7К-4 міжгосподарської осушної системи «Нічлава».

  • Бережанська дільниця

Бережанська дільниця виконує завдання на міжгосподарській осушній системі Стрипа. Роботи включають окошення мотокосою “Штіль” та побілку переїздів на осушній системі, що допомагає підтримувати інфраструктуру в належному стані.

  • Бучацька дільниця

Бучацька дільниця продовжує ремонтно-доглядові роботи на міжгосподарській осушній системі Стрипа, що сприяє забезпеченню ефективного управління водними ресурсами та попередженню можливих підтоплень.

  •  Лановецька дільниця

Працівники Лановецької дільниці проводять окошення мотокосами та ремонт гідротехнічних споруд на каналі 13К-4 міжгосподарської осушної системи «Горинь»