Підготовка до зими: Заходи для стабільної роботи водогосподарсько-меліоративного комплексу

09/10/2024

З метою забезпечення Регіонального офісу водних ресурсів (РОВР) у Тернопільській області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, проводяться підготовчі комплексні заходи для стабільного функціонування водогосподарських об’єктів.

Одним із перших кроків у підготовці є переведення автотранспортних засобів та техніки на зимові умови експлуатації та зберігання. Це дозволить техніці функціонувати безперебійно у складних погодних умовах, забезпечуючи безпеку та комфорт для працівників.

Огляд автотранспорту і механізмів, а також їх технічного стану, проводиться для формування програми ремонту та відновлення з метою підготовки до робочого сезону 2025 року. Це критично важливий етап, адже своєчасна діагностика технічного стану забезпечить безпечну та ефективну роботу.

Завершується заготівля дров для опалення виробничих і побутових приміщень. Наявність резервів палива гарантує, що об’єкти отримуватимуть тепло впродовж усього осінньо-зимового періоду.

Отже, здійснено комплекс заходів, які забезпечать нормальне функціонування РОВР у Тернопільській області в осінньо-зимовий період.