Збори з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства!

31/05/2024

31 травня 2024 року у Регіональному офісі водних ресурсів у Тернопільській області відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства, який відзначається щорічно в першу неділю червня.

Вітальним вступним словом відкрив урочисті збори Олег Галицький  в.о. начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.

З професійним святом Дня працівників водного господарства привітав працівників Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області Володимир Важинський виконувач обов’язків начальника Тернопільської обласної військової адміністрації, Олег Любінський депутат Тернопільської обласної ради та Ігор Степанов заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області.

З нагоди Дня працівників водного господарства, за сумлінну працю,  високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток галузі водного господарства України керівництво та працівники Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області були відзначені відомчими нагородами Голови Державного агентства водних ресурсів України,  грамотами Тернопільської обласної військової адміністрації, подяками Тернопільської обласної профспілки учасників бойових дій та військовослужбовців, грамотами РОВР у Тернопільській області.