Ми Щиросердно вітаємо з Днем Збройних Сил України!

06/12/2023

Цьогорічне свято актуальне як ніколи, адже українські воїни щодня, щогодини, щохвилини боронять нашу землю від росіян, відбиваючи атаки й проводячи наступальні операції для звільнення територій.

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої країни. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами, які віддали свої життя.

А також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

Саме у цей складний час ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильного духу чоловіків і жінок.

Шановні воїни, захисники України! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Збройних сил України! Бажаємо із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Дякуємо за патріотизм і ветеранам армійської служби, родинам військових!

Міцного вам здоров’я, витримки, прихильної долі, миру, добра, злагоди і затишку у ваших оселях!

Слава Україні!

З повагою до Вас в.о. начальника Олег Галицький