З Днем Незалежності України!

24/08/2023

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності. Сьогодні в умовах воєнного стану в країні нам доводиться відзначати 32-гу річницю Незалежності України. Але наша боротьба за незалежність, яку розпочали покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, не завершена. Не завершена й тому, що досі тривають державотворчі процеси, в яких виборюється право на свободу та людську гідність. І ця боротьба триває не лише на Сході, а по всій Україні…

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок,  які, не шкодуючи  свого життя, захищають її від агресора. 

На жаль, свята ми зустрічаємо нині в складний час  повномасштабної війни, яку розпочала росія вторгненням на мирні  українські землі. Але спільними  зусиллями ми зможемо вистояти  та  подолати всі труднощі,  які б не випали на нашу долю, гуртом зуміємо вистояти і захистити наших дітей, рідних, нашу країну від агресора. 

Від щирого серця бажаємо всім перемоги, миру, злагоди, здоров’я, добробуту кожному дому, процвітання.

Слава Україні!

Героям слава!