Відбулися збори до Дня працівників водного господарства

02/06/2023

2 червня 2023 року в актовому залі Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області відбулися збори з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства, який відзначається щорічно в першу неділю червня.

Розпочалася зустріч колективу із хвилини мовчання. З метою вшанування пам’яті, всіх тих, хто загинув за незалежність нашої країни.

Опісля, в. о. начальника Регіонально офісу водних ресурсів у Тернопільській області Олег Галицький звернувся до присутніх. 

Він повідомив, що раціональне управління природними ресурсами та їх ощадливе використання – важлива умова для подальшого соціального-економічного розвитку нашої країни, особливо в умовах війни. Працівники галузі водного господарства гідно виконують відповідальну роботу із забезпечення наших громадян і всіх секторів економіки та промисловості водними ресурсами. Ми живемо в складний час, щодня нас очікує безліч викликів. Саме тому на галузь покладено ряд завдань, без виконання яких неможливий подальший розвиток країни. Галузь на належному рівні задовольняє потреби, сприяє підвищенню високих стандартів якості життя суспільства. Керівник подякував працівникам за сумлінну працю.

Висловлюю працівникам водного господарства  слова подяки й пошани за професіоналізм та плідну працю.Значення вашої роботи важко переоцінити, адже ви виконуєте складні і дуже важливі для суспільства завдання в умовах війни: забезпечуєте потреби населення та усіх секторів економіки у водних ресурсах, сприяєте раціональному використанню водних багатств. Бажаю Вам та вашим близьким миру, міцного здоров’я, щастя, благополуччя. Успіхів у професійній діяльності! – зазначив Олег Галицький, в.о. начальника РОВР у Тернопільській області.

З нагоди Дня працівників водного господарства та за особистий внесок у забезпечення розвитку водогосподарської галузі, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм фахівці РОВР у Тернопільській області отримали почесні грамоти та подяки від Голови Державного агентства водних ресурсів України та керівника РОВР у Тернопільській області.