Визначено переможців конкурсу “Вода – це життя”

11/04/2023

Друзі, знаємо, що ви вже зачекалися, тому з радістю оголошуємо результати обласного конкурсу “Вода – це життя”, який проходив в рамках відзначення Всесвітнього дня води під девізом «Прискорення змін».

При відборі конкурсна комісія враховувала актуальність та повноту розкриття теми, самостійність виконання, а також відзначались оригінальність та естетичність робіт.

Опрацьовуючи кожну роботу, нас переповнювала гордість за небайдужість дітей до пізнання нового про воду, проблеми її збереження.

Надзвичайно зворушливі описи до малюнків! Там як свої думки і почуття, так і висловлювання видатних людей, народної мудрості.

Цього року визначити переможців було дуже важко, усі учасники – талановиті, всіх хотілося відзначити, але все таки це конкурс і у ньому має бути переможець.

Водночас, Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області висловлює подяку Управлінню освіти і науки ТМР та Департаменту освіти і науки ТОВА за сприяння у проведенні конкурсу.

Ми вітаємо усіх учасників і дякуємо учням, вчителям, батькам, наставникам за активну участь у конкурсі, адже для сучасного покоління дуже важливим є підняття рівня обізнаності про значення і важливість води на Землі. Вода – це наше життя, наше здоров’я, краса навколишнього середовища і тому ми повинні берегти її та цінувати.

Усіх переможців конкурсу буде нагороджено грамотами та подарунками.

Роботи переможців можна переглянути за посиланням.