У РОВР в Тернопільській області відбулась технічна рада щодо розгляду актуальних питань в сфері водного господарства

10/03/2023

Відбулось чергове засідання технічної ради під головуванням в.о. начальника РОВР у Тернопільській області Олега Галицького щодо розгляду актуальних питань в сфері водного господарства області.

Рішенням технічної ради РОВР у Тернопільській області із врахуванням вимог законодавства надано пропозиції територіальному органу Держводагентства України щодо можливості погодження дозвільних документів, що надійшли на розгляд, а саме: висновки щодо можливості видачі дозволів на спеціальне водокористування, пропозиції щодо погодження договорів оренди в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом, щодо погодження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води.

Крім цього, з метою забезпечення підготовки Програми заходів при розробленні Плану управління річковим басейном Дністра на період 2025-2030 років, члени технічної ради розглянули та узагальнили пропозиції територіальних громад до Програми заходів, що спрямовані на вирішення головних водно-екологічних питань в межах Тернопільської області.