Увага! Конкурс “Вода – це життя” стартував!

22/02/2023
Сьогодні Україна переживає дуже складний час. Війна знищує міста і села, тисячі людей змушені покинути свої домівки, страждають заповідні території. Проте ми віримо в ЗСУ і в нашу Перемогу. Тож у цей нелегкий період пропонуємо дітям та молоді трішки відволіктися та долучитися до цікавого конкурсу.
Щороку Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області в рамках відзначення Всесвітнього дня води (22 березня) проводить обласний конкурс малюнків, фото, флешмобів серед дітей та молоді аби вкотре нагадати про важливість найціннішого природного ресурсу – Води!
Цьогорічна тематика конкурсу: «Прискорення змін».
Мета полягає в тому, щоб прискорити зміни для вирішення кризи водопостачання та санітарії. Оскільки вода впливає на всіх нас, потрібно, щоб кожен діяв, адже кожна людина, родина, школа та громада може змінити ситуацію, змінивши спосіб використання, споживання та управління водою у своєму житті.
До участі в конкурсі запрошуються учні та вихованці загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, інтернатних та професійно-технічних закладів та вихованці позашкільних закладів у 2-х вікових категоріях:
– 6-12 років;
– 13-18 років.
Взяти участь у конкурсі зовсім не складно:
намалюй малюнок чи зроби фото, організуй флешмоб відповідної тематики;
заповни анкету та надішли до 22 березня 2023 року на адресу: вул. За Рудкою, 35, м. Тернопіль, 46003 або на електронну адресу rovrtokonkurs@gmail.com.
Більш детально з інформацією про умови проведення конкурсу можна ознайомитися на сайті РОВР у Тернопільській області у розділі Конкурс “Вода – це життя” або за посиланням.
Переможці отримають подарунки.
Ми з нетерпінням чекаємо на ваші роботи!
Більше інформації за номером (067) 208 07 90.