Лабораторія моніторингу вод та ґрунтів Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області запрошує до співпраці

12/01/2023

Усвідомлюючи, як під час війни змінилася кон’юнктура ринку, добрий господар корегує технологічні карти сівозміни, економно використовує добрива і намагається отримати максимальний прибуток з кожного гектару, аби в ці буремні часи досягнути економічної ефективності.

Саме таким аграріям та фермерам стане в нагоді агрохімічний аналіз  ґрунту земельних ділянок, що дозволить отримати стабільно високий врожай найкращої якості, що особливо актуально в умовах воєнного часу.

Чим Вам допоможе аналіз ґрунту?

Заощадити на добривах

Ви дізнаєтесь яких поживних елементів бракує вашому полю, а які в надлишку. Тому внесете лише ті добрива, яких не вистачає культурі – без зайвих переплат.

Отримати рівномірний врожай

Знаючи вміст NPK на кожній ділянці, Ви зможете оптимально розподілити добрива і отримати рівномірний високий врожай на всьому полі.

Чому варто обрати наші послуги?

– Наша лабораторія – сертифікована і здатна виконати вимірювання 10 основних агрохімічних показників родючості ґрунтів, а також 31 показник якості поверхневих, зворотних та підземних вод.

– У нас працюють висококваліфіковані, компетентні ґрунтознавці та хіміки.

– Доступна ціна і стислі терміни виконання.

– Серед наших замовників – відомі аграрні підприємства і вони задоволені співпрацею з нами

– Ми не продаємо добрива, пестициди, насіння та с/г техніку, а робимо агрохімічний аналіз ґрунтів. Тому наші результати абсолютно об’єктивні – їм можна довіряти.

 

Пам’ятайте, якісний аналіз ґрунту – запорука успіху!

 

Контактний телефон: 067-675-5262 Наталія ФАТАЄВА

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області

вул. За Рудкою, 35, м. Тернопіль, 46003