Фахівці РОВР у Тернопільській області взяли участь у міжнародній події

28/11/2022

24 листопада фахівці РОВР у Тернопільський області на запрошення WWF-України взяли участь у події «Використання потенціалу природоорієнтованих рішень для сталого післявоєнного відновлення та розвитку екологічного законодавства України”.

Із липня 2021 року WWF-Україна сприяє процесу обговорення зацікавленими сторонами питання потрібних для забезпечення оптимального урядування політичних реформ у контексті впровадження природоорієнтованих рішень, пов’язаних з кліматом. Ці заходи реалізовані в рамках проєкту INSURE.

Комунікували у гібридному форматі, що поєднав оффлайн зустріч учасників у Брюсселі (Бельгія) та онлайн-учасників за допомогою платформи ZOOM.

Під час зустрічі WWF-Україна висвітлили основні  результатами проєкту INSURE та надали можливість представникам Єврокомісії, українським зацікавленим сторонам поділитися своїм баченням просування природоорієнтованих рішень до порядку денного політичних реформ в контексті процесу вступу до Європейського Союзу та для післявоєнного відновлення і адаптації до зміни клімату.