Триває ХІІІ Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра»

28/09/2022

Сьогодні Україна переживає дуже складний час. Війна знищує міста і села, тисячі людей змушені були покинути свої домівки, страждають заповідні території. Проте ми віримо в ЗСУ і в нашу Перемогу. Тож у цей нелегкий період пропонуємо дітям та молоді, а також всім мешканцям басейну Дністра трішки відволіктися та долучитися до цікавого конкурсу.

Дністровське басейнове управління водних ресурсів продовжує ХІІІ Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра» – 2022 під девізом «Спільна ріка – спільне майбутнє».

Участь у конкурсі можуть взяти учні, студенти та викладачі загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та вищих навчальних закладів усіх форм власності, водокористувачі басейну Дністра на території Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької, Одеської, а також Республіки Молдова (вкл. Придністров’я).

Тож якщо ви вмієте через фотографію, малюнок, відеофільм або слайд-шоу, ідею природоохоронного заходу, художній або публіцистичний твір будь якого формату, передати ваше ставлення до річки та бажання її зберегти, це ваш шанс.

Номінації Конкурсу:

  • «Малюнок»;
  • «Фоторобота»;
  • «Відеофільм, слайд-шоу»;
  • «Захід з оздоровлення водних ресурсів»;
  • «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття».

Конкурс триває: з 1 червня до 15 жовтня.

Кожен учасник може подати до двох робіт за адресою: Україна, 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23А, Дністровське БУВР.

Контакти для довідок: Ольга Андрейчук +38(0342) 52-31-42, e-mail: vodaif@ukr.net.

Переможці отримають цінні призи, дипломи оргкомітету відповідно до номінацій та особисто запрошуються організаторами Конкурсу для нагородження.

АНКЕТА УЧАСНИКА та ПОЛОЖЕННЯ КОНКУРСУ на сайті Дністровського БУВР у розділі «БАРВИ ДНІСТРА» – http://vodaif.gov.ua/