Триває прийом робіт на XVI Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра» під гаслом «За мир та сталий розвиток басейну річки Дністер!»

19/09/2024

Запрошуємо дошкільнят, школярів, студентів, викладачів, а також усіх зацікавлених і активних мешканців Тернополя і Тернопільської області долучитися до XVI Міжнародного конкурсу «Барви Дністра». Це чудова можливість проявити свою творчість та показати природну красу та багатство ландшафту нашої річки через образотворче мистецтво, літературні твори або оригінальні ідеї природоохоронних заходів.

Якщо у вас є нові ідеї та приклади екологічно свідомого використання ресурсів Дністра, не зволікайте! Малюйте, пишіть, знімайте відео та організовуйте природоохоронні акції разом із друзями та однодумцями!

Переможці конкурсу отримають цінні призи та дипломи відповідно до своїх досягнень в обраній номінації.

Термін приймання робіт: з 27 травня до 1 листопада 2024 року.

Номінації конкурсу:

  • «Малюнок»
  • «Фоторобота»
  • «Відеофільм, слайд-шоу»
  • «Захід з оздоровлення водних ресурсів»
  • «Твори, оповідання, вірш, науково-популярна стаття»

Всі деталі конкурсу, правила та вимоги до робіт ви можете знайти в Положенні про XVI Басейновий конкурс «Барви Дністра».

Контакти для додаткової інформації:

Телефон: +38(0342) 52-31-42

E-mail: barvudnistra@gmail.com

Роботи (оригінали) учасників в Україні відправляються за адресою: Дністровське басейнове управління водних ресурсів, 76014, Україна, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23 А із позначкою «Барви Дністра».

Координатор прийому робіт в Україні: Ленчук Ольга Дмитрівна, номер телефону +38(0342) 52-31-42; e- mail: barvudnistra@gmail.com (для організаційних питань та відправлення електронних версій робіт).

Не пропустіть нагоду показати свій талант і підтримати екологічні ініціативи ліквідації вразливості нашого спільного водного ресурсу!