РОВР у Тернопільській області взяв участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

05/06/2024

В.о. начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області Олег Галицький взяв участь у черговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося у Тернопільській обласній військовій адміністрації.

Під час зустрічі обговорювався стан забезпечення санітарно- епідеміологічного благополуччя населення області та готовність місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій до роботи в літній період 2024 року.

“Забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя є одним з пріоритетів, який стоїть перед місцевими органами виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями. Ми повинні вжити всіх необхідних заходів, щоб літній сезон пройшов без надзвичайних ситуацій і трагедій,” – зазначив виконувач обов’язків начальника ОВА Володимир Важинський.

Також учасники комісії обговорили важливі питання щодо:

  • стану та заходів з забезпечення пожежної та техногенної безпеки у лісах, на торфовищах, сміттєзвалищах та сільськогосподарських угіддях у 2024 році;
  • підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах;
  • забезпечення техногенної та пожежної безпеки закладів літнього відпочинку та оздоровлення дітей на території області;
  • виконання заходів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у закладах освіти області.

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області продовжує активно співпрацювати з органами влади для забезпечення безпеки та добробуту населення області.