Нагородження переможців Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» – 2023

24/05/2024

Сьогодні Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області долучився до церемонії нагородження переможців Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» – 2023, який проходив під гаслом «Маленькі кроки до великих змін!»

В.о. начальника офісу Олег Галицький та заступник начальника Ігор Степанов привітали переможців конкурсу, які, навіть у такий складний час війни,  продемонстрували свої творчі здібності та показали креативні ідеї щодо збереження природи, побажали їм подальших перемог та натхнення в збереженні найціннішого природного ресурсу – Води!

Цьогоріч на конкурс надіслано 756 робіт з усіх куточків України та Республіки Молдова. Свої нагороди отримали переможці від Тернопільської області:

– Полухіна Аліна – І місце в номінації «Малюнок, аматорська робота» (вікова категорія 11-16 років) за виконану роботу «Літній Дністер» (с. Качанівка Підволочиської громади Тернопільського району).

– Дячук Діана – І місце в номінації ««Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття»» (вікова категорія до 16 років) за виконану роботу «Використання природних ресурсів річки Гнила Рудка» (м. Скалат Скалатської громади Тернопільського району).

– Ковальчук Христина – ІІ місце в номінації «Малюнок, аматорська робота» (вікова категорія 11-16 років) за виконану роботу «Чиста вода – основа життя» (с. Жизномир Бучацької громади Чортківського району).

– Кривецька Анастасія – ІІ місце в номінації «Відеофільм» за виконану роботу «Дністер, що зачаровує» (м. Тернопіль).

– Седюкова Наталія – ІІ місце в номінації «Малюнки, виготовлені з природних та прикладних матеріалів» за виконану роботу «Добрий екологічний стан малих річок – крок до збереження морської фауни та флори» (м. Тернопіль).

Також висловлюємо щиру подяку керівникам гуртків за сприяння у проведенні Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» та формування екологічної свідомості учнівської та студентської молоді!

В 2023 році конкурс відбувся за фінансової підтримки Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) через Бюро Координатора економічної та екологічної діяльності ОБСЄ, а також за підтримки Держводагентства України.

Буклет «Барви Дністра 2023» https://dniester-commission.org/wp- content/uploads/2024/05/Booklet_Colours-of-the-Dniester_2023.pdf

Анонс щодо старту Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра»-2024 та детальну інформацію про умови конкурсу буде розміщено на сайті Дністровського басейнового управління водних ресурсів у розділі «БАРВИ ДНІСТРА».