Участь у навчальному вебінарі

10/04/2024

Фахівці Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області взяли участь у навчальному вебінарі на тему «Управління охороною праці у водогосподарській галузі. Нові ризики в умовах воєнного часу», організоване Центром підвищення кваліфікації працівників водного господарства.

Під час вебінару розглянуто:

– Сучасний стан безпеки праці в галузі водного господарства. Планування заходів щодо попередження виробничого травматизму, забезпечення пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху в організаціях водогосподарської галузі;

– Заходи щодо запобігання нещасним випадкам під час виконання працівниками трудових обов’язків внаслідок бойових дій. Вимоги до розробки інструкцій з охорони праці під час роботи на промислових об’єктах в умовах воєнного стану.

Працівники здійснили глибокий аналіз сучасного стану безпеки праці в галузі водного господарства та розглянули практичні заходи щодо запобігання нещасним випадкам під час виконання трудових обов’язків в умовах воєнного стану. Такі навчання допомагають готуватися до різноманітних ситуацій в умовах сучасної складної обстановки.