Співпраця між Лановецькою дільницею та “Зарубинським спиртовим заводом”

01/04/2024

Начальник Лановецької дільниці Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області Юрій Батьковець провів робочу зустріч із представниками Державного підприємства “Зарубинський спиртовий завод” по наданню послуг механізмами та автотранспортом.

На зустрічі розглянуто питання співпраці між Лановецькою дільницею Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області та Державним підприємством “Зарубинський спиртовий завод”. Головною метою зустрічі визначення можливостей надання послуг механізмами та автотранспортом.

Юрій Батьковець, начальник Лановецької дільниці РОВР, акцентував увагу на важливості очистки відстійників відходів виробництва. Для цієї мети запропоновано використання екскаватора (драглайн) Е-304, що дозволить ефективно очищати та обслуговувати відстійники.

Крім того, обговорювалась можливість використання автомобіля DAF XF460 FT для перевезення механізмів, що допоможе оптимізувати логістичні процеси та забезпечити надійну та швидку доставку необхідного обладнання на виробничі площадки.

Така співпраця відкриває нові перспективи для обох сторін у сфері управління водними ресурсами та забезпечення високої якості виробничих процесів.