Завершується період подання звіту 2ТП-водгосп (річна)

19/02/2024

Станом на 19 лютого 2024 року фахівцями Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області прийнято 315 звітів про використання води за формою 2ТП-водгосп (річна), а водокористувачі, що не досягли показників звітності (не здійснювали діяльності або використали менше 5 м3 води в добу) інформували про це РОВР у Тернопільській області.

Нагадуємо, період подачі звітності за формою No 2ТП-водгосп (річна) до 01 лютого наступного за звітним роком, проте до 1 березня помилки або недостовірні дані, виявлені у Звіті, можуть бути виправлені шляхом подання виправленого (уточненого) Звіту.

Відповідно до статті 55 Водного кодексу України неподання або несвоєчасне подання Звіту є порушенням умов спеціального водокористування та охорони вод та підставою для здійснення заходів реагування та контролю центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони і раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів та анулювання дозволу на спеціальне водокористування.

Фахівці РОВР у Тернопільській області готові надати методичну та практичну допомогу, звертайтесь за тел. 0686289026, електронна адреса: vodgospwwr@gmail.com