До уваги водокористувачів, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських об’єднань Тернопільської області

04/10/2023

Державне агентство водних ресурсів України розпочало процес оновлення персонального складу басейнових рад. Пропонуємо долучитися до формування складу Басейнової ради річки Прип’ять та Басейнової ради Дністра.

Басейнова рада – це консультативно-дорадчий орган у межах території річкового басейну, що створюється з метою врахування інтересів усіх зацікавлених сторін щодо використання і охорони вод та відтворення водних ресурсів у межах басейну при впровадженні інтегрованих підходів в управлінні водними ресурсами за басейновим принципом.

Надання кандидатури здійснюється шляхом подання форми заяви  разом із супровідним листом від організації, яку представляє кандидат.

Пропозиції кандидатур для включення до складу Басейнової ради річки Прип’ять просимо надати до 19 жовтня 2023 року на електронну адресу Басейнового управління водних ресурсів річки Прип’ять: buvrp@buvrzt.gov.ua

Пропозиції кандидатур для включення до складу Басейнової ради Дністра просимо надавати до 26 жовтня 2023 року на електронну адресу Дністровського басейнового управління водних ресурсів: vodaif@vodaif.gov.ua.