1 жовтня Тернопільщина разом з усією Україною зупинилась на хвилину, аби вшанувати пам’ять загиблих воїнів.

02/10/2023

День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці –особливий для держави!

День усіх, хто б’ється заради держави. Усіх, хто додає сили Україні. Усіх, хто віддав своє життя за вільне українське майбутнє.

Щодня кожна людина в нашій державі веде боротьбу за свободу, спокій, екологію, здоров’я, мрії, родину, розвиток заради майбутнього. Для цього протистояння потрібно бути вільними, дихати, жити… і зараз це можливо завдяки звитяжним українським воїнам, адже з минулого до сьогодення наші брати та сестри захищають Батьківщину від загарбників. Важливо пам’ятати про це і робити свій внесок, який відкриє Україні дорогу до миру, добробуту та процвітання, особливо в ці важкі дні війни, коли ми всі разом доводимо своє право на незалежність.

Козаки та берегині України дякуємо вам за те, що визволяєте рідну землю, тримаєте небо, оберігаєте народ нехай у кожного дух та тіло будуть міцними і здоровими, заплановане реалізовується, а поруч завжди будуть надійні та дорогі серцю люди віримо в вас та Україну, беззаперечну перемогу та світле майбутнє нашої Батьківщини.

Слава Україні!
Героям Слава!