Нагородження переможців Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» – 2022

26/05/2023

Сьогодні у Регіональному офісі водних ресурсів у Тернопільській області заступник начальника Ігор Степанов нагородив переможців від Тернопільської області Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» – 2022.

До участі у конкурсі долучились учні, студенти та викладачі загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та вищих навчальних закладів усіх форм власності, водокористувачі басейну Дністра на території Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької областей, а також Республіки Молдова.

Призерами від Тернопільської області стали 5 конкурсантів, зокрема дипломами та пам`ятними подарунками нагороджені:

  • Дячук Діана (м. Скалат, Тернопільський район) –ІІ місце (вікова категорія до 16 р.) в номінації «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття» за статтю «Річка Гнила:карта, опис, екологія».
  • Пащин Василина (с. Жизномир, Чортківський район) –ІІ місце (вікова категорія до 16 р.) в номінації «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття» за вірш «Улюблена річка».
  • Часковська Надія (с. Жуків, Тернопільський район) –ІІІ місце (вікова категорія від 19 р.) в номінації «Фоторобота:пейзаж» за світлину «Туманний ранок на Дністрі».
  • Кривецька Анастасія (с. Дністрове, Чортківський район) –ІІІ місце в номінації «Відеофільм» за відеороботу «Дністер».
  • Питель Лідія (с. Богданівка, Тернопільський район) –ІІІ місце (вікова категорія 17-21 р.) в номінації «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття» за статтю «Врятуємо нашу річку разом!»

Також висловлюємо щиру подяку керівникам гуртків за сприяння у проведенні Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» та формування екологічної свідомості учнівської та студентської молоді!

Анонс щодо старту Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» – 2023 буде розміщено на сайті Дністровського басейнового управління водних ресурсів у розділі «БАРВИ ДНІСТРА» та на сайті Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області